7 Nisan 2009 Salı

ALMANYA BLOGCULAR BUIUSMASI


Biz almanyadaki blogcu arkadaslar siz Türkiyedeki arkadaslarimiza özenerek bakip hayal kuruyoruk. Sonra düsündük bizde bir blog bulusmasi yapalim diye. Burda malesef aramizdaki mesafeler öyle kücümseyecek kadar az degil. Herkez almanyanin bir baska kösesinde. Ama olsun bu bulusmaya deger diyorsaniz, katilmak istediginizi yorum birakarak dile getirebilirsiniz. Nerden hangi sehirden oldugunuzu yazmaya unutmayin. Bu bulusmanin büyük bir ihtimalle Kölnde olmasi düsünülüyor. Cünkü almanyanin ortasinda bir yerde oldugu icin. Tarih ve gün daha sonra aciklanacaktir. Ilginiz icin simdiden tesekürler. Haydi almanyadaki blogcu arkadaslar bulusmaya hazirmisiniz?

5 yorum:

deniz dedi ki...

Merhaba,bende yeni bir blogcu olarak bulusma teklifini görünce heyecanlandim.Benim blogum henüz cok yeni ve yazmak icin birikim olmasini bekliyorum,henüz cesaretim yok ,fakat sizlerin yazdiklarinizi büyük bir zevkle okuyor ve cok sey ögreniyorum.Bende hep Türkiye'de bulusan arkadaslari takip eder ve imrenirdim,kimbilir birbirinden maarifetli hanimlar bir araya gelince nasil olur diye.Hele bir de Köln'de olmasi bana,bende mutlaka katilmaliyim dedirtti.Benide yeni bir blogcu olarak araniza alirsaniz cok sevinirim.

anneminkizıyim dedi ki...

Yarencigim merhabalar, bu güzel davete cok sevindim, insallah kismet olurda gelirim canim, su an tarih belli olmadigi icin bir sey diyemiyecegim, sevgiler..

NOT:
DENIZ arkadasimiz da aramiza hos gelmis, o daha blogunu acmamis ama acinca aramizda kendini cok rahat hissedecek, hic kendine dert etme canim, tek bir yemek tarifi ve fotosu bile dahi acabilir ve heftada bir bir ekliyerek, veya daha az veya cok bizim standartlari dahi gecersin, bence cok düsünmene gerek yok, acincada bana haber ver ilk hosgeldin yorumu benden olur insallah, sevgiler....

Yaren dedi ki...

Sevgili Deniz blog dünyadina hosgeldin. Aramiza katildigina sevindik. Blog dünyasinda bilgi alisverisi yaparak hepimiz mutfakta kendimizi gelistirdik. Senin bizden bizimde senden ögreneceklerimiz vardir mutlaka. Bulusmada insal senide aramizda görmekten mutlulu duyariz. Kahvemize aksamlari gelirsen blocgu arkadaslarlada tanisabilirsin.Tekrar dan hosgeldin.Sevgiler

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
turkce-dublaj-film-izle dedi ki...

Günaydın Mesajları-İyi Geceler Mesajları-Mesajlar-İyi Geceler-Mesaj

Chat sayfamiza daha kolay ulasmak icin bannerimizi sitenize ekleyin!!!